1. tehniški dan: EVAKUACIJA IN NARAVNE NESREČE

Na delovno soboto smo se enotno pridružili tehniškemu dnevu celotne šole. V našem razredu smo spregovorili o številnih naravnih nesrečah (požar, poplava, potres, suša, …) s pomočjo slikovnega in video gradiva, gradiva Uprave za zaščito in reševanje s poudarkom na naravni nesreči požara. Pridružili smo se obsežni vaji evakuacije ter vaji reševanja v kateri so sodelovali gasilci, reševalci in policisti. Učenci so bili na vaji reševanja iz šole zelo pogumni. Bilo je zelo zanimivo dogajanje, hkrati pa smo pridobivali dragocene praktične izkušnje v postopkih ravnanja v primeru morebitnega požara.

Naš fotoaparat se je med evakuacijo ‘zataknil’ v razredu, zato si boste lahko slikovno gradivo, ki je nastalo pri naših osnovnošolskih fotografih, ogledali naknadno.

O Lidija Kacin

Profesorica razrednega pouka. Status poučevanja: 1. - 5. razred. Rada imam pestre dneve...nikoli dolgočasne...vedno nove...drugačne...in polne izzivov. Moj poklic me v tem izpolnjuje. Moji priljubljeni hobiji, ko nisem za katedrom so igra s svojimi tremi malčki, tek in ples.
Ta vnos je bil objavljen v Naši posebni dnevi, Tehniški dnevi, Utrinki. Zaznamek za trajno povezavo.