“NAJ GOOOL – ŠOLA”

Spodaj pripenjam obvestilo organizatorjev žogarije, zanimivo tudi za naše učence, ki bodo z veseljem glasovali…. Mi bomo!!!!!

Žogarije še ni konec, dogodke nadgrajujemo z veliko nagradno iro, s katero vabimo k sodelovanju  prav vse OŠ in vse mlade, seveda tudi nekoliko manj mlade.

Prvi krog začenjamo z najlepšimi goli iz Idrije, nagrade bodo lahko prejele tako šole kot tudi posamezniki.

Vas zanima kaj je potrebno storiti? Obiščete našo spletno stran Žogarija, www.zogarija.si, kjer si boste lahko vsak teden ogledali izbor treh najlepših golov iz posameznega dogodka, se odločili kateri izmed njih je po vašem mnenju najboljši in si zasluži mesto v finalu. Glasovanje poteka vsak teden, vsak pa prav tako izžrebamo tri srečneže, katerim je njihov glas prinesel eno od lepih nagrad.

–               Gol, ki bo prejel največ glasov se bo uvrstil v finalni izbor, s tem pa se bo potegoval za prav posebno nagrado za svojo osnovno šolo – umetno travo.
– Šola, katere igralec bo dosegel največje število glasov prejme umetno travo velikosti 15 x 10 m
– Šola, katere igralec bo dosegel drugo največje število glasov prejme umetno travo velikosti 10 x 10 m
– Šola, katere igralec bo dosegel tretje največje število glasov prejme umetno travo velikosti 10 x 5 m

Več informacij o nagradni igri lahko najdeš na spletni strani Žogarija, www.zogarija.si , kjer si lahko že ogledaš izbor golov iz Idrije.

Bodite vztrajni, sreča je na  vaši strani,  vse lepo in dobro!


Slavko Sakelšek

avtor in urednik

Razredničarka Lidija Kacin

O Lidija Kacin

Profesorica razrednega pouka. Status poučevanja: 1. - 5. razred. Rada imam pestre dneve...nikoli dolgočasne...vedno nove...drugačne...in polne izzivov. Moj poklic me v tem izpolnjuje. Moji priljubljeni hobiji, ko nisem za katedrom so igra s svojimi tremi malčki, tek in ples.
Ta vnos je bil objavljen v Novi prispevki, Obvestila. Zaznamek za trajno povezavo.